Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

Tour T-shirt SS

DKK300,00 Inkl. moms

Nu har I muligheden for at vise jer frem under Tour de France 2022 med start i Roskilde, med denne iøjnefaldene t-shirt med eget logo på ryg og bryst. Den findes i 2 forskellige farver, så I bestemmer selv om det skal være den gule føretrøje eller prikkede bjergtrøje. Den er udviklet i Danmark, produceret i Europa og er OEKO-TEX certificeret.

Bemærk: Trøjen findes kun i begrænset antal, og i en begrænset tidsperiode, derfor skal vi have jeres bestilling senest 1. marts 2022, hvis I skal have denne klassiker. Vi påtrykker som udgangspunkt jeres logo henover brystet i det hvide felt, og på ryggen. Kan dog laves efter personligt behov. Leveres gratis til jeres adresse. Priser er gældende ved køb af/ min. 15 stk. og er inkl. jeres firmalogo på bryst & ryg, opsætning og levering!

Levering:  Ultimo Maj 2022, så I kan begynde reklamering i god tid før Tour de France start i Roskilde 2 Juli.

Betaling: I kan bestille og betale direkte her på siden. Vi tilbyder betaling med DIBS kortbetaling, eller indbetaling via faktura. Vælg hvilken farve trøje I ønsker, antal, samt størrelser. Endelig godkendelse fremsendes 3-5 hverdage efter ordregivelse. Bestil her på siden ved at vælge størrelser nedenfor. Logo uploades når ordreoplysninger indtastes.

Alternativt kan du/I sende jeres bestilling direkte til casper@snowfun.dk eller ringe på tlf. +45 30 33 85 09.

Varenummer (SKU): 21-1721P-2 Kategori:
Ryd

Yderligere information

Farve

Gul førertrøje, Polka prikket

Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, XXX-Large