Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

TOUREN KOMMER TIL ROSKILDE 2022

Lørdag 2. juli 2022 er der officiel start på Tour de France i Roskilde. Et verdensberømt cykelløb kommer til byen og vil samle mange mennesker. Det er en enestående mulighed for at få jeres virksomhed eksponeret!

Cykeltrøjer til dit team med firmalogo?

Nu har I muligheden for at vise jer frem under Tour de France 2022 med start i Roskilde, med disse iøjnefaldende T-shirts med eget logo på ryg og bryst. Begge modeller findes i 2 forskellige farver, så I bestemmer selv om det skal være den gule førertrøje eller prikkede bjergtrøje. De produceres i Europa men er udviklet i Danmark og er OEKO-TEX certificeret. 

Vi tilbyder 2 forskellige modeller. Den ene er en polyester oeko-tex T-shirt, og den anden er en cykel trikot til cykelfolket. Begge shirts laves med jeres firmalogo på front og bagside. Se mere om levering og bestilling ved at vælge produkt nedenfor. 

Bemærk: Disse modeller findes kun i begrænset antal, og i en begrænset tidsperiode, derfor skal vi have jeres bestilling senest 28. Februar 2022, hvis I skal have denne klassiker.

Levering: Ultimo Maj 2022

Betaling: I kan bestille og betale direkte her på siden. Vi tilbyder betaling med DIBS kortbetaling, eller indbetaling via faktura. Vælg hvilken farve trøje I ønsker, antal, samt størrelser. Endelig godkendelse fremsendes 3-5 hverdage efter bestilling. Bestil her på siden ved at vælge størrelser nedenfor. Logo uploades når ordreoplysninger indtastes.

Alternativt kan I sende jeres bestilling direkte til casper@snowfun.dk eller ringe på tlf. +45 30 33 85 09.

 

Nysgerrig på mere?

Kontakt os idag via nedenstående muligheder-

så lover vi svar indenfor 1-2 hverdage

Kontakt mig

Send os gerne en mail med lidt nærmere info omkring Jer, og hvad I søger. Vi har et bredt udvalg af produkter og services

casper@snowfun.dk

Ring eller sms

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller er du nysgerrig på hvordan du kan oprette en aftale, så ring endeligt og lad os få en snak

+45 30 33 85 09

Kig forbi

Kig forbi butikken på Industrivej 1.E 4000 Roskilde. Vi har løbeafdeling, cykelafdeling, ski-afdeling og klinik. Kig forbi og smid eventuelt jeres kontaktoplysninger - så ringer vi jer op.

Udfyld formular

Du får svar direkte på mail