Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

Ingen produkter tilføjet din kurv

HVORFOR VÆLGE OS FREMFOR ANDRE?

Med mere end 10 års uddannelse og erfaring i kroppen og dens væremåde er du i trygge hænder hos os. Vi er en bredspektret klinik bestående af sålespecialister, osteopater, fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende og en bandagist. Dette giver tilsammen et trygt miljø for alle vores klienter hvor tværfagligheden bidrager til de gode resultater.

Vi sætter dig i centrum, når du har en tid hos os. Vi sætter os ind i dine udfordringer og bruger den nødvendige tid på, at få dig helt tilbage til en smertefri hverdag.

Vi garanterer en grundig undersøgelse, diagnostik og sammen planlægger vi dit forløb, så du kommer bedst muligt af med dine udfordringer.

PRIVATPRAKTISERENDE OG TVÆRFAGLIG KLINIK

Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring men samarbejder med næsten samtlige private sundhedsforsikringer. Der er tilskud på behandlingerne givet af fysioterapeuter og osteopater som automatisk bliver indberettet.

Klinikken er en interegreret del af butikken Snow Fun.

“Tasty food, set inside a lovely coffee house.”

It was an real incredible experience for me. The quality of food was only matched by the quality of service I got. I wish I can keep the flavor in my mouth for ever. Thanks for making the evening an unforgettable one.
Sandra Files

Our Sweets Collection

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

Visit Us

0
X