Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

butikken

I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser.

Vi er en flok dedikerede sportsentusiaster og specialister indenfor 4 kerneområder: Ski, løb, cykling og klinik. Vores personale bliver løbende efteruddannet, og vi sætter en ære i at give enhver kunde en personlig og grundig vejledning. Vores betjening er baseret på knowhow og kompetence, og vi går ikke på kompromis med at finde den rigtige løsning for kunden, uanset om der går en halv eller en hel time med det. 
 
Vi har eget skiværksted med Nordens mest avancerede maskiner til efterbehandling af ski eller boards. Vores 1200 kvm butik er fyldt med alt til ski-, løbe- og tri-folket. Vi tilbyder desuden bikefit og har ortopædisk center, hvor vi fremstiller specialsåler. I klinikken har vi både fysioterapeut, sportsmassør og bandagist, som gør os i stand til at give dig et unikt syn på kroppen og din eventuelle skade, hvilket giver en helt speciel synergieffekt mellem butik og klinik.  
 
Vi forsøger at skille os ud, og være lidt mere end den traditionelle sportsbutik. Derfor har vi, ud over et seriøst sortiment og top-engagerede medarbejdere, også lejlighedsvis oplevelsestilbud i form af foredragsaftner og årlige skiture med vores kunder. 

SKIEKSPERTER

Vi elsker ski – og er eksperter på området! Vores medarbejdere har stort kendskab til alt slags skiløb, og vi ønsker at give dig den bedste oplevelse uanset om du svinger forbi os i Roskilde, eller besøger vores webshop. For at give dig den bedste oplevelse, tilbyder vi kun kvalitetsudstyr fra populære brands som Salomon, Head og Armada. Shop ski, skistøvler, skitøjr og skiudstyr her.

Vores motto er simpelt – du skal have det optimale ud af din skisport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og til førstegangs-skiløberen. Hos Snow Fun er du sikker på en god oplevelse.

Det er vigtigt for os, at du får de rigtige skistøvler med hjem. Derfor tilbyder vi en analyse af dine fødder, så du får de skistøvler der passer til dig! Belastningen er stor under skiløb, så derfor kan du yderligere få et formstøbt indlæg til skistøvlen. På den måde får du en bedre oplevelse på ski, samt undgår overbelastning. Ejer du allerede skiudstyret? Så tilbyder vi skiservice og reparation, uanset hvor dine ski eller snowboards er købt. Derudover har vi også mulighed for at opbevare dine ski, hvis ikke du har plads derhjemme. Læs mere om bootfit her.

Hos Snow Fun servicerer og reparerer vi alle ski og snowboards på vores eget skiværksted i butikken, uanset hvor du har købt dem. Vi har Nordens mest avancerede udstyr, så dine ski bliver som nye igen! I skisæsonen sliber vi 2 dage om ugen. Læs mere om vores skiservice her

LØBESPECIALISTER

Hos Snow Fun tilbyder vi en professionel løbestilsanalyse. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller døjer med skader er en løbestilanalyse optimal, da den kan afgøre hvilken type løbesko, der er bedst til dig og dine behov. Den rigtige løbesko kan afhjælpe eventuelle overbelastninger og give en bedre løbeoplevelse. En løbestilsanalyse kan også give en forklaring på dine gener, hvis du har ondt. Vi gennemgår dine skadehistorik, for at undersøge om du overbelaster noget i din krop, når du løber og om du har de forkerte løbesko. Shop løbesko, løbetøj og løbeudstyr her.

Vi har udviklet en helt specifik protokol for at sikre, at du får de helt rigtige løbesko med hjem. Personalet, der laver analysen, bliver løbende undervist af husets fysioterapeut, så vi ved, at I får den bedste oplevelse og service.  

En løbeanalyser fungerer således, at vi først gennemgår din skadeshistorik. På denne måde kan vi finde ud af, om du eventuelt har overbelastet noget, eller om du har de forkerte løbesko. Herefter optegner vi din achillessene, som en retningslinje for os. Dette kan fortælle om dine fødder eventuelt falder ind (pronation), er neutral eller falder ud (supinerer), når du løber. Efterfølgende laver vi en mobilitetstest af dine fodrodsknogler samt ankelled. Vi ønsker her at undersøge om dine fødder bevæger sig optimalt. Dernæst får du en løbetur på vores løbebånd i bare fødder. Dette bliver filmet bagfra og observeret af personalet fra andre vinkler, for at garantere at alt bliver set. Vi gennemgår herefter din løbestil, og tester forskellige sko af både type og mærke, som du efterfølgende får love at teste, på vores helt egen løbebane. Læs mere om vores løbestilsanalyse her.

CYKELAFDELING

Snow Fun er Shimano Service Center & TREK Platinium dealer med uddannede og certificerede mekanikere. Vi har sidste nye Shimano teknologi. Din garanti for kvalitet og høj service! Shop cykler, cykeltøj og cykeludstyr her.

Hvis du allerede har en cykel, kan du hos os få gjort den klar til sæsonen. Vi tilbyder en cykelklargøring, indeholdende blandt andet justeringer, rengøring, smøring og efterpolering, så din cykel kan stå klar til den kommende sæson. Læs mere om cykelklargøring her.

Når du har købt en cykel, er den korrekte indstilling afgørende for din komfort og præstation på cyklen, uanset om du skal konkurrere eller cykle på arbejde. Hvis cyklen er indstillet korrekt, mindskes risikoen for slid og unødige skader. Vi tilbyder et bikefit, hvor cyklen tilpasses til dig. Et bikefit inkluderer blandt andet en undersøgelse af din anatomi, bevægelighed, stabilitet og styrke samt en indstilling af cyklens klamper, sadelposition og styr. Læs mere om bikefit her.

KLINIK MED SPECIALISTER

I Snow Fun Klinik finder du sålespecialister, fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer. Vi samarbejder bl.a. med Gildhøj privathospital i Brøndby, og laver specialindlæg til Mikkel Hansen i PSG.

I Snow Fun Klinik kan vi give dig et unikt syn på kroppen og din eventuelle skade. Vi har alle redskaber og alt den nødvendige viden, for at kunne hjælpe dig videre i din sport eller hverdag. Via mange års erfaring og uddannelse, har vi specialiseret os i bevægeapparatet, sportsskader og forebyggende behandling heraf. Vi har både fysioterapeut, bandagist, massør og sålespecialister, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en tværfaglig behandling på tværs af specialister. 

Vores vision er at give dig den bedst mulige behandling gennem: Korrigering, optimering, forebyggelse og smertelindring. Vi forsøger at undgå symptombehandling og fokuserer i stedet på at finde årsagen til dine problemer.

Vi kan tilbyde:
• Ortopædiske indlægssåler
• Fysioterapi & Osteopati
• Bandagist
• Sportsmassage
• Ultralydsscanning
• Lightforce FX Laser
• Shockwavescanning

Læs mere om vores behandlingstilbud her.

 

Ud over produkter til SKISPORT, LØB/TRI og CYKLING tilbyder vi desuden et bredt sortiment indenfor VANDSPORT, forskellige typer FODTØJ som specialsko til diabetikere og gangbesværede samt OUTDOOR-produkter som blandt andet vandrestøvler og udendørstøj til samt diverse UDSTYR såom håndvægte, foamrollers, sportsbind mm. Senest er vi også kastet os over INDENDØRS-kategorien, med håndboldsko og – udstyr.

Vi glæder os til at servicere dig og gøre gøre din aktive livsstil sjovere med det rette udstyr. Har du nogle spørgsmål til nogle af vores produkter eller ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os.