Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

Skitøj

Støvler & hjelme

Ski & snowboards

Skiværksted

-Til klubpriser

Skiklubber - Skirejser - Skolegrupper

Klubsamarbejde

skole -gruppe kollektion

special produktion

Vi elsker ski – og er eksperter på området! Vores medarbejdere har stort kendskab til alt slags skiløb, og vi ønsker at give dig den bedste oplevelse uanset om du svinger forbi os i Roskilde, eller besøger vores webshop. For at give dig den bedste oplevelse, tilbyder vi kun kvalitetsudstyr fra populære brands som Salomon, Head og Armada. 

Vores motto er simpelt – du skal have det optimale ud af din skisport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og til førstegangs-skiløberen. Hos Snow Fun er du sikker på en god oplevelse.

Det er vigtigt for os, at du får de rigtige skistøvler med på rejsen. Derfor tilbyder vi en analyse af dine fødder, så du får de skistøvler der passer til dig! Belastningen er stor under skiløb, så derfor kan du yderligere få et formstøbt indlæg til skistøvlen. På den måde får du en bedre oplevelse på ski, samt undgår overbelastning. Ejer du allerede skiudstyret? Så tilbyder vi skiservice og reparation, uanset hvor dine ski eller snowboards er købt. Derudover har vi også mulighed for at opbevare dine ski, hvis ikke du har plads derhjemme. 

Hos Snow Fun servicerer og reparerer vi alle ski og snowboards på vores eget skiværksted i butikken, uanset hvor du har købt dem. Vi har Nordens mest avancerede udstyr, så dine ski bliver som nye igen! I skisæsonen sliber vi 2 dage om ugen

Unikke aftaler efter behov

Klubsamarbejde

Vi kan tilbyde jer en total klub-løsning, med bredt udvalg af ski, støvler, hjelme og skitøj samt diverse tilbehør, alt sammen efter behov. Med eget skiværksted, kan vi servicerer jeres ski inden afrejse til fordelagtige priser.

Skolegrupper

Vælg den kollektion som passer jeres skole, gymnasium eller gruppe af venner. Lad os tage en snak om hvad I søger, herefter kan vi oplyse priser på skiturstrøjer med logo, eller skiundertøj og tilbehør til gruppepriser.

Klubdage & foredrag

Vi tilbyder vores samarbejdsklubber årlige klubdage/-aftener m/ foredrag for alle medlemmer og deres familie, hvor der gives eksklusiv rabat på alle varer i forretningen. Vores eksperter tilbyder foredrag om træning og skadesforebyggende tiltag.

Populære brands

Nysgerrig på mere?

Kontakt os idag via nedenstående muligheder-

så lover vi svar indenfor 1-3 hverdage

Kontakt mig

Send os gerne en mail med lidt nærmere info omkring Jer, og hvad I søger. Vi har et bredt udvalg af produkter og services

casper(@)snowfun.dk

Ring eller sms

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller er du nysgerrig på hvordan du kan oprette en aftale, så ring endeligt og lad os få en snak

+45 30 33 85 09

Kig forbi

Kig forbi butikken på Industrivej 1.E 4000 Roskilde. Vi har løbeafdeling, cykelafdeling, ski-afdeling og klinik. Kig forbi og smid eventuelt jeres kontaktoplysninger - så ringer vi jer op.

Udfyld formular

Du får svar direkte på mail