Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

klubaftale
gælder også i klinikken

Med mere end 10 års uddannelse og erfaring i kroppen og dens væremåde er du i trygge hænder hos Snow Fun klinik. Vi er en bredspektret klinik bestående af sålespecialister, osteopater, fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende og en bandagist. Dette giver tilsammen et trygt miljø for alle vores klienter hvor tværfagligheden bidrager til de gode resultater.

Med en klubaftale hos Snow Fun, har du som medlem automatisk adgang til husets forskellige ydelser med visse fordele. Vi garanterer en grundig undersøgelse, diagnostik og sammen planlægger vi dit forløb, så du kommer bedst muligt af med dine udfordringer.

PRIVATPRAKTISERENDE OG TVÆRFAGLIG KLINIK

Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring men samarbejder med næsten samtlige private sundhedsforsikringer. Der er tilskud på behandlingerne givet af fysioterapeuter og osteopater som automatisk bliver indberettet.

Klinikken er en interegreret del af butikken Snow Fun.

Klinikken har 8 medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, indenfor 24 timer (weekend undtaget)

Shockwave & Ultralyd

Osteopati & Fysioterapi

Anatomiske specialindlæg

Laserbehandling

Bandagist

Fysiurgisk massage

Osteopati

Som osteopat skal man vide alt om hvordan dit tarmsystem kan give dig smerter i lænden, dysfunktionelt bækken kan give en hælspore og hvorfor man efter corona fx. kan få ondt i øvre ryg og hovedpine.

Specialindlæg

Med mere end 20 års erfaring i udvikling af anatomiske specialindlæg og såler, gør det os til landets ledende sålecenter. Hos os får du leveret dine såler indenfor en time og kan tage dem direkte i brug.

Fysioterapi

Vi har mange års erfaring inden for idrætsfysioterapi og alle i huset aktive flere timer ugentligt, på hver vores måde. Vi kan derfor vejlede alle vores klienter og guide dig mod dit mål.

Snow Fun Klinik Personale

Vores klinik spænder bredt. Her et udpluk af de specialister du kan forvente at møde

Tue Kragh

Aut. Fysioterapeut & MSc. Osteopatstuderende

Katarina Kammann

Aut. Fysioterapeut & Sålespecialist

Jeppe Christiansen

Medejer & Aut. Fysioterapeut

Randy van Noort

Sålespecialist, certficeret sportsbehandler & fysiurgisk massør