Del med dit netværk

Gratis forsendelse for grupper eller ved køb over 499 dkk

Snowfun Teamtøj

landevej - cross - gravel - mountainbike

race / -tri klubtøj

mountainbike Cross / gravel

firma special produktion

Vi er cykelnørder og dedikeret specialister indenfor cykelsporten. Uanset om I er en cykelklub der skal bruge nyeste topmoderne klæder, en mountainbikeklub der skal have specialproduktion, eller et firma der ønsker fremragende eksponering på landevejene, så kan I få skræddersyet, det I søger hos os!

Vi sammensætter forskellige pakker med klubtøj, som eks: shirts, shorts, jakker, tights fra førende brands. Vi har eget trykkeri i butikken, så I kan få logo, navn, nummer eller sponsorer trykt direkte på jeres kollektion efter behov.

Hos Snow Fun ønsker vi at inspirere til en aktiv livsstil
– på bjergene, på landevejen, på grusstien, eller hvor vejene fører jer hen.

 

Vi kan tilbyde jer en unik klubpakke
til tri-, cykel- og firmagrupper som ingen andre i Danmark kan.

Med mange års erfaring indenfor cykelbranchen, ved vi hvad der virker – og hvad som ikke gør. Vi driver til dagligt 1300 kvm butik i Roskilde med en bred vifte af personale, der er specialiseret på hvert sit område, og har derfor altid mulighed for at hjælpe med netop det, I mangler.

Design jeres egen kollektion

teamtøj med tryk

Vi kan tilbyde jer en total team-løsning, med skræddersyet cykeltøj, bredt udvalg af hjelme og sko samt diverse tilbehør, alt sammen farverkoordineret efter klubtøjet.

Vælg design

Vælg den kollektion som passer jeres klub, -firma cykelhold eller gruppe af venner. Lad os tage en snak om hvad I søger, herefter kan vi oplyse priser og fremsende bestillingsark til jer

Slutprodukt

Når vi har fundet jeres rette design, og alle logoer placeret korrekt, kan produktionen finde sted. Produktionstiden er ca. 50-65 hverdage afhængig af sæson ved nye designs. Slutproduktet bliver markedets bedste kvalitet, og et eksponerings og markedsføringsprodukt udover det sædvanlige.

cykeltøj

Sko & hjelme

cykler

Hometrainere

-Til klubpriser
Populære brands

Se eksempler på cykeltøj

SE KATALOG

Nysgerrig på mere?

Kontakt os idag via nedenstående muligheder-

så lover vi svar indenfor 1-3 hverdage

Kontakt mig

Send os gerne en mail med lidt nærmere info omkring Jer, og hvad I søger. Vi har et bredt udvalg af produkter og services

casper(@)snowfun.dk

Ring eller sms

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller er du nysgerrig på hvordan du kan oprette en aftale, så ring endeligt og lad os få en snak

+45 30 33 85 09

Kig forbi

Kig forbi butikken på Industrivej 1.E 4000 Roskilde. Vi har løbeafdeling, cykelafdeling, ski-afdeling og klinik. Kig forbi og smid eventuelt jeres kontaktoplysninger - så ringer vi jer op.

Udfyld formular

Du får svar direkte på mail


    X